Zeg je geldzorgen vaarwel, bouw naar een financieel vrij leven!

Meld je GRATIS aan via deze link: https://omega.best/register/TEVGVA==/Julet

Stap 1: Verifieer je account in OMEGA zodat je ook de mogelijkheid hebt om heel eenvoudig via een bankoverschrijving in euro’s in OMEGA op te waarderen. Ga naar profile en instellingen en klik op ‘verify account’. Bij de eerste stap upload je een foto van je identiteitskaart of paspoort of rijbewijs en bij de 2e stap upload je een foto van jezelf met je identiteitskaart/paspoort/rijbewijs in je hand zodat je gezicht en het document beide goed zichtbaar zijn. Bij stap 3 word gevraagd of je in loondienst bent of zzp-er. Volg de stappen en wacht daarna geduldig af. Binnen 48 uur is jouw account geverifieerd. Let op! Je ontvangt geen e-mail als je bent geverifieerd, je dient zelf in te loggen en te controleren. Er staat dan op jouw home pagina in OMEGA rechts onderin PREMIUM.

Stap 2: Vul je account balance in OMEGA met minimaal € 100,- om je eerste active box mee aan te kopen. Voor een echte kickstart adviseren wij te starten met een active box van minimaal €1010 ,- zodat je direct iedere week bij volledige commissie kan compounden (herinvesteren). Dit is slechts een advies.

Log in in je Omega account, wanneer je in je dashboard bent, klik je op de gele knop linksboven ”add funds”. Je kan kiezen om je account balance op te waarderen via euro of bitcoin.

Via je bitcoinwallet staat het geld binnen een uur in OMEGA. Je hebt hiervoor een bitcoinwallet nodig en er zijn wat kosten aan verbonden afhankelijk van de bitcoinwallet welke je gebruikt. Heb je deze niet dan adviseren wij je Wirex. Met deze link kan je registreren bij Wirex:
https://wirexapp.com/r/LettieZimmerman

Via euro kan je heel eenvoudig geld overmaken via je bankrekening nadat je geverifieerd bent. Dit proces duurt ca. 2 werkdagen en er zijn geen kosten aan verbonden.
1. Nadat je op “add funds” hebt geklikt, klik je op euro. Er komt een pop up scherm omhoog met de rekening gegevens van OMEGA. Het is de bedoeling dat je via jouw eigen bank handmatig een bankbetaling overmaakt naar OMEGA. Je neemt de rekeninggegevens over en de transfer reference. Deze begint met VOUCHER OM en dan cijfers. Je neemt alles over vanaf VOUCHER OM+ cijfers.
2. Je vult bij jouw eigen bank alle gevraagde gegevens in en het bedrag welke je in jouw account in omega wil storten. Vergeet niet de transfer reference in te vullen bij het opmerking veld. Hieraan kan omega zien dat dit bedrag naar jouw account moet worden overgestort. 
3. Na overboeking duurt het ca. 2 werkdagen tot het in jouw account staat.

Stap 3:
Je hebt via bitcoinwallet of via bankoverboeking geld in OMEGA gezet. Dit zie je doordat er bij jouw account balance met gele cijfers het bedrag ziet staan. Nu kan je een active box gaan kopen en start jouw reis naar financiële vrijheid . 
Klik in je dashboard op de groene knop “active box”. Scroll naar beneden tot je een witte balk ziet. In de witte balk typ jij het bedrag in waarvoor jij een active box wilt aankopen. Dat is het bedrag wat jij naar je Omega account balance hebt gestort, het bedrag in gele cijfers. Zorg dat je de optie voor 6 maanden hebt aangevinkt. Klik daarna op de blauwe knop, accept and buy. Gefeliciteerd met jouw 1e active box!

Stap 4:
Start met het uitvoeren van je dagelijkse activiteiten en ontvang iedere dag nog meer commissie! In je dashboard klik je op het paars/blauwe driehoekje genaamd ”activities”. Het is de bedoeling dat je iedere dag je activiteiten van links naar rechts uitvoert. Te beginnen met het klikken op de advertenties. Daarna doe je de vragenlijst, en de taak. Oftewel de survey en de task. De vragenlijst en de taak hoef je alleen maar op de maandag te doen. Daarna staan ze voor de rest van de week afgevinkt. Start jij op een andere dag dan maandag, dan spreekt het voor zich dat je op die dag je vragenlijst en je taak doet. Bij je “activity history” dienen iedere dag 3 vinkjes afgevinkt te staan. Je hebt iedere dag tot 00.00 uur de tijd voor het voltooien van je activiteiten.

Aan de rechterkant zie je dat alle drie de onderdelen zijn afgevinkt. Je komt nu in aanmerking voor de maximale commissie van 30% op een 6 maanden contract.