Jouw reis naar een passief inkomen!

Omega is een online marketingbedrijf met een winstdeling aspect. Het is een snelgroeiend bedrijf wat momenteel meer dan 1000 werknemers heeft. Het merk Omega is eigendom van Nautilius Investment Ltd,  geregistreerd in 2015 in Ras Al Khaimah, de Verenigde Arabische Emiraten, registratienummer IBC / 04/15/10598.

De leiding is in handen van Bartosz Nafalski (Directeur). Hij is ook de eigenaar en CEO van de consultinggroep Expedite Holding. Hij heeft 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven en werkte o.a. als managing director bij Pepsi Co., Foodcare, Maspex en MK Café. 
Daarnaast is Lucas Bozek de Financieel directeur. Hij is ook eigenaar en CEO van IT-bedrijf Feat Software Ltd. En heeft vele jaren ervaring als FX-handelaar bij de Santander Bank.

Omega heeft als visie dat cryptocurrencies de wereld zoals wij die kennen zullen veranderen. 

Hoe werkt Omega?

Ontvang tot 30% rente op een 6 maanden contract!
Ontvang tot 70% rente op een 12 maanden contract!

Omega werkt met zijn eigen unieke active boxen. In Omega wordt gebruik gemaakt van hun eigen token, de bitbond. Één bitbond, afgekort bb, staat gelijk aan één euro. Een bitbond is geen cryptocurrency.

Met de bitbonds schaf je een active box aan. De minimale investering voor de eerste active box bedraagt € 100. Active boxen kunnen aangeschaft worden met een waarde vanaf € 50,- tot € 200.000. Ga je compounden (herinvesteren) dan kan je een nieuwe active box aanschaffen vanaf € 50,-. Kies je voor een active box met een looptijd van 6 maanden, dan ontvang jij een rente van 30% boven op jouw investering. Bij een jaarcontract ontvang je 70% rente. Mits je iedere dag de activiteiten uitvoert. Kies je ervoor om geen activiteiten uit te voeren dan ontvang je alsnog 15% rente op een half jaar contract en 35% op een jaarcontract. Aangeraden wordt om altijd te kiezen voor een 6 maanden contract, omdat je op die manier sneller kunt compounden.

Wat is een active box?

Een active box is een pakket waarmee je gekwalificeerd bent voor het doen van de online activiteiten om de rente te ontvangen op jouw investering. Deze online activiteiten bestaan uit:

  • Het bekijken van advertenties
  • Een korte vragenlijst invullen (enquete)
  • Een filmpje bekijken op youtube of ergens een like weggeven

Waar haalt Omega zijn geld vandaan?

Omega haalt het geld uit het aanbieden van onderzoeksresultaten, dat zijn de enquetes die wij invullen, advertentie verkoop, en het verkopen van ETH miningscontracten.

Nog meer belangrijke info over Omega:

  • Zodra je je eerste active box koopt start je direct met het verdienen van commissie
  • Uitbetalen kan al vanaf € 50,-
  • Omega heeft plafonds ingebouwd tot wat je kan verdienen. De totale waarde van je active box(en) is bepalend tot wat je dagelijks mag uitbetalen uit je team bonus en je binairy bonus. Daarin geld een maximum van € 300.000,- per maand.
  • Vanaf 18 jaar mag je 1 account aanmaken per persoon. Meerdere personen op één adres is toegestaan.
  • Ondernemen blijft altijd een risico! Wij durven dat risico te nemen dankzij grondig onderzoek naar het bedrijf. Commissies kunnen schommelen, houd daar alstublieft rekening mee. 

Meld je hieronder GRATIS aan en kijk alvast rustig rond in je dashboard:

Ja! Ik wil een toekomst met financiële vrijheid!